RBD-Forum-Cosminutza Manea Cosmina
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Pedro Damian nu stie daca RBD va mai exista in 2009

In jos

Pedro Damian nu stie daca RBD va mai exista in 2009 Empty Pedro Damian nu stie daca RBD va mai exista in 2009

Mesaj  Admin Mier Iul 02, 2008 10:48 am

Pedro Damian nu stie daca RBD va mai exista in 2009

Maite Perroni a semnat un contract pentru a interpreta rolul principal intr-o telenovela intitulata "Cuidado con el ángel".

Noul proiect ii va ocupa membrei RBD o buna parte din timp, dar Pedro Damian spune ca ea va ramane in formatie si ca pe cat posibil isi va respecta indatoririle fata de trupa.

`Va munci si isi va indeplini indatoririle fata de Rbd . Vor exista si lucruri pe care va inceta sa le mai faca, dar acestea nu sunt foarte importante`, a declarat producatorul RBD.

Intrebat, insa, daca RBD va exista si in anul 2009, Pedro Damian a raspuns: `Nu stiu, cred ca asta va depinde mult de ei (membrii grupului, n.r.) si de public`, informeaza esmas.com.

El a adugat ca urmeaza sa aiba o sedinta in care se va discuta despre viitorul trupei.
`Vom avea o reuniune in care vom discuta ce urmeaza sa mai facem; 2008 este deja plin, avem turneul, cu siguranta vom face si filmul, Maite nu pleaca din RBD, doar ca va trebui sa munceasca dublu`.

Maite Perroni nu este singura membra a trupei RBD care se implica intr-un proiect ce nu are de-a face cu colegii ei de trupa. Alfonso si Christian Chavez joaca in piese de teatru, iar cel dintai interpreteaza un rol si in productia `Volverte a Ver`.

Admin
Admin

Data de înscriere : 26/06/2008

https://rbd-rumania4ever.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum