RBD-Forum-Cosminutza Manea Cosmina
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

ARTICOLUL DIN ACASA MAGAZIN

In jos

ARTICOLUL DIN ACASA MAGAZIN Empty ARTICOLUL DIN ACASA MAGAZIN

Mesaj  Admin Mier Iul 02, 2008 11:57 am

ARTICOLUL DIN ACASA MAGAZIN

Daca toti se grabesc sa-i invidieze pe rebeli, el ne dezvaluie partea nevazuta a succesului

- Membru al formatiei RBD, cantaretul si actorul mexican a declarat ca finalul filmarilor la "Rebelde" i-a readus libertatea si sansa de a reveni la vechea sa viata.

- "Viata mea s-a invartit numai in jurul filmarilor de la Rebelde, asa ca finalul mi s-a parut ca o iesire din inchisoare", a declarat Chavez pentru ziarul chilian Las Ultimas Noticias.

- El a mai povestit ca a petrecut doi ani fara sa mai iasa la un film, fara sa mai ajunga la casa parinteasca sau sa-si vada prietenii apropiati. "Din cauza filmarilor, am renuntat la vechea mea personalitate", a mai adaugat Christian.

- Pe durata celor 440 de episoade, el si-a dat seama ca nu mai are aceiasi prieteni ca inainte de filmari si ca multi l-au uitat sau il evita.

- Cat despre admiratoarele care dau buzna in camerele de hotel ale colegilor sai, Christian a afirmat ca nu i s-a intamplat asa ceva niciodata. "Nu am avut astfel de aventuri. Inca nu s-a aruncat nici o fana la picioarele mele, dar nu e timpul pierdut."

- Incidentul din Brazilia, cand si-au pierdut viata cativa fani intr-o imbulzeala generata de prezenta membrilor trupei RBD, a dus la adoptarea unor masuri speciale, pentru ca sa nu se mai intample asa ceva. "Dupa ce a avut loc incidentul din Brazilia, toti sase am facut o depresie. Ne-am simtit vinovati pentru tot ce s-a intamplat si am facut terapie ca sa ne revenim. Din acel moment, am intarit paza, mai ales cand facem deplasari", a declarat Christian.

- Interpretul lui Giovanni Mendez se declara foarte mandru de colaborarea cu Pedro Damian. "Pentru mine, a fost o onoare sa lucrez cu Pedro, pentru ca este foarte talentat, are mereu idei noi si stie sa le puna in practica. |n plus, am format o echipa foarte buna impreuna cu colegii, iar casa de discuri EMI ne sprjina in continuare."

- Christian marturiseste ca i-a fost cam greu sa intre in pielea lui Giovanni, dar ca faima nu l-a facut niciodata sa-si piarda capul si ca asteapta ca publicul sa decida daca prestatia sa a fost buna sau proasta.

- Desi filmarile au durat doi ani, el s-a bucurat ca a avut la dispozitie atata timp ca sa invete cate ceva de la marii actori Juan Ferrera, Enrique Rocha si Leticia Perdigon.

- Mare fan al actritei Ninel Conde, Christian se declara si a fost foate fericit ca au fost colegi de platou.

- Dintre toate cantecele interpretate alaturi de formatia RBD, "Cinco minutos" este preferatul lui, pentru romantismul versurilor.

- Christian a mai jucat si in Clase 406 alaturi de Dulce-Maria, Anahi si Alfonso Herrera.

- Colectioneaza sticle de parfum.

- Este celebru pentru schimbarea culorii parului. Podoaba sa capilara a fost blonda, rosie, verde, mov si albastra.

- S-a zis despre el ca ar fi gay, dar nimeni nu a reusit sa aduca dovezi in acest sens, si nici el nu a dorit sa comenteze acest subiect.

Admin
Admin

Data de înscriere : 26/06/2008

https://rbd-rumania4ever.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum